Energija Aure – Radionice u Podgorici (11.-12.05.2018.)

Rainbow and happiness. Happy woman jumping at sunset near the rainbow

Ovog vikenda u Podgorici (Crna Gora) u organizaciji Holističkog centra Velji Neven održavaju se tri tematski povezane interaktivne  radionice kojima je za cilj uspostaviti mentalnu i energetsku higijenu našeg biopolja (Aure) i naučiti kako uspostaviti i održavati visoku i kreativnu energetsku vibraciju u našem mentalnom polju.

Voditelj programa (predavanja i radionica): Goran Ergović, energoterapeut

Raspored aktivnosti:

Petak 11.05.2018. – Uvodno predavanje (20-22h) – ulaz slobodan

Na uvodnom predavanju pojasnit će se osnovni mehanizmi međusobnog utjecaja i djelovanja u našem energetskom okruženju. Osnove teme koje će se pojasniti na predavanju su:
– “Geometrija Zakona Privlačenja”
– Energetski utjecaji u našem okruženju
– Uzroci i posljedice energetske povezanosti s pojedinim osobama, lokacijama i predmetima
– Naše podsvjesne i svjesne energetske i emotivne reakcije u ovisnosti o vanjskim  impulsima
– Osnovni načini i postupci održavanja mentalne higijene našeg mentalnog i energetskog biopolja

Subota: 12.05.2018. (radionice s kotizacijama)

Prva radionica: Energetska komponenta afirmacija i proces manifestacije (subota: 11-13 h)

Ova radionica približava odgovore na pitanje zbog čega se neke afirmacije nikako ne mogu manifestirati. Osnovni element uspješne afirmacije je njena energetska komponenta, formiranje energije koju afirmacija treba da bi se uspješno manifestirala.
Ove energetske interakcije koje sudjeluju u stvaranju i realizaciji svake naše afirmacije detaljno će se primjerima predstaviti na radionici.
U praktičnom dijelu radionice voditelj će individualno sugerirati svakom polazniku koju i kakvu energetsku podlogu primjeniti za osobnu afirmaciju s kojom će sudionici raditi na radionici.

 

Druga radionica: Energetski linkovi i njihovo uklanjanje (subota: 14-16 h)

Ova radionica vas uvodi u pojašnjavanja nastanka energetske povezanosti na suptilnim energetskim nivoima vašeg bića, načinu čišćenja vašeg energetskog polja, održavanja mentalne higijene Aure i uklanjanje linkova s vaše Aure. Jedan od načina gubitka vaše vitalne energije može biti vaša povezanost s negativnim događajima, emotivnim situacijama, osobama ili mjestima za koja ste još uvijek vezani.
U interaktivnom dijelu radionice voditelj će s polaznicima na individualnoj razini provesti proces oslobađanja od energetskih linkova nakon pripremne energetske meditacije čišćenja Aure od nepotrebnih energetskih nakupina.

Radionica sadrži tri osnova dijela (faze rada):
1) Općenito o energetskim poveznicama
2) Praktična meditacija čišćenja Aure (mentalna higijena)
3) Interaktivo oslobađanje od linkova (individualno s voditeljem radionice)

 

Treća radionica: Stvaranje motivacijskih linkova (subota: 17-19 h)

Ova tema iznimno je prihvaćena kao tehnika ili proces reaktivacije velikih pozitivnih emotivnih doživljaja koji su ostali neaktivni u vašem životnom energetskom polju, a koji vam iznimno mogu poslužiti da vas ponovno napajaju ushićenjem i motivacijom koju ste nekada u sebi osjećali.
Iako većina ljudi smatra da nemaju velike motivacijske trenutke uočeno je da su ih samo zanemarili ili potisnuli u sebe preplavljeni učestalim emotivnim stresovima koji okupiraju sve energetske potencijale koje ne koristimo na pravi način.

Svaka radionica održava se s ograničenom grupom polaznika (do 12). Moguće je sudjelovati na pojedinačnim radionicama po izboru ili na svim radionicama “u paketu”.

Kotizacija za jednu radionicu: 25 €
Kotizacija za sve tri radionice: 60 €

Sve dodatne informacije i predbilježbe (rezervacije mjesta za sudjelovanje) možete izvršiti preko kontakta:
Holistički centar Velji Neven
Tel.: +382 69 029 889
Beogradska 28, Podgorica, Crna Gora.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.