Seminari u Podgorici: 28.09. – 30.09.2018.

Posljednjeg vikenda u Rujnu (28.09. – 30.09.) u Podgorici (Crna Gora) u organizaciji Holističkog centra Velji Neven održavaju se seminari i radionice na temu izgradnje aure i održavanja mentalne higijene našeg energetskog polja. Voditelj radionica je Goran Ergović, energoterapeut, autor sustava “Energetska Izgradnja Aure” (EIA).

Program aktivnosti i događanja je slijedeći:

Petak: 28.09. / 20:00 – 21:00 sati /

– Predavanje na temu “Građa ljudske aure” – ULAZ SLOBODAN

Interaktivna radionica koja nam donosi obilje informacija o građi ljudske aure, njenim promjenama u ovisnosti o unutrašnjim i vanjskim energijama, te čakrama kao važnim energetskim “ventilima” (vrtlozima) protoka kroz srednji energetski kanal u tijelu – kralježnicu.
Na praktičnom dijelu radionice naučit ćemo tehniku cirkulacije energije kroz čakre.

Sadržaj radionice:
1) Građa i struktura ljudske Aure
2) Vrste energetskih nametnika na Auri
3) Čakre kao energetski kanali
4) Meditativna vježba čišćenja Čakri

Subota: 29.09. / 09:00 – 13:00 sati /

– Seminar i interaktivna radionica PSIHOFIZIČKA RELAKSACIJA

Prvi stupanj treninga iz ciklusa ENERGETSKA IZGRADNJA AURE nosi naziv “Psihofizička relaksacija“. Ovaj uvodni stupanj izvanredan je ANTISTRES PROGRAM koji se može samostalno primjenjivati bez obzira na ostale stupnjeve treninga iz ovog ciklusa.

Posebna značajka u ovoj koncepciji je mogućnost kontroliranog rada u svakoj vježbi uz audio CD. U ovim audio podlogama autor je govornim instrukcijama u svakoj fazi meditativne vježbe osigurao da korisnici sustava nesmetano i pod vodstvom mogu lako i bez ometanja odraditi svaku vježbu točno onako kako je to zamišljeno i vremenski planirano. Time se postiže odličan konačni rezultat s učinkom kao da je svaki polaznik izravno na praktičnom seminaru i da odrađuje vježbe pod izravnim vodstvom mentora. Program se provodi kroz nekoliko faza rada:

 1. Opuštanje, kontrakcija i relaksacija fizičkog tijela
 2. Mozak i psihoenergija
 3. PRANAYAMA vježbe disanja
 4. Relaksacija u sjedećem položaju
 5. Relaksacija u ležećem položaju
 6. PRANAYAMA i vježbe energetske cirkulacije

Broj sudionika ograničen na 12 osoba

Kotizacija po polazniku: 60 €

Prijave i rezervacije za seminar izravno kod voditeljice Holističkog centar Velji Neven – Podgorica

 

Subota: 29.09. / 17:00 – 21:00 sati /

– Seminar i interaktivna radionica MEDITACIJA I VIZUALIZACIJA

Drugi stupanj treninga iz ciklusa ENERGETSKA IZGRADNJA AURE nosi naziv “Meditacija i vizualizacija“. Ovo je nadgradnja razvoja osobnih meditativnih sposobnosti u kojem se razvijaju tehnike koncentracije, kontemplacije i uvode polaznika u meditativne razine višeg stupnja. Uz detaljnija pojašnjenja obrađuju se teme razvoja psihoenergetske senzitivnosti, sposobnosti percepcije i vizualizacije oblika i boja pri kreaciji i modifikaciji mentalnih formi.

Održavanje mentalnog polja, kreiranje mentalnih formi, uklanjanje negativnih mentalnih “larvi” samo su dio tema koje se u ovom stupnju obrađuju. Kroz ove tehnike polaznik se postupno uvodi u operativnu sposobnost održavanja mentalne higijene svog energetskog polja. Program se provodi kroz nekoliko faza rada:

 1. Meditacija – što je to?
 2. Koncentracija
 3. Kontemplacija
 4. Meditacija
 5. Vaš meditativni prostor
 6. Izbor teme za meditaciju
 7. Vizualizacija oblika
 8. Vizualizacija boja

Broj sudionika ograničen na 12 osoba

Kotizacija po polazniku: 60 €

Prijave i rezervacije za seminar izravno kod voditeljice Holističkog centar Velji Neven – Podgorica

NAPOMENA: Polaznici koji sudjeluju na dva seminara (EIA-1 i EIA-2) imaju popust na kotizaciju. Ukupna kotizacija za dva EIA seminara iznosi 100 € (popust od 10 € po seminaru).

Nedjelja: 30.09. / 09:00 – 12:00 sati /

– Interaktivna radionica  “Čišćenje Čakri i uklanjanje energetskih linkova”  (energoterapeutski tretmani) – ponovljena i proširena radionica koja je održana u proljeće ove godine u Podgorici. Više o prethodnim radionicama pogledajte ovdje.

SADRŽAJ: Ova radionica vas uvodi u pojašnjavanja nastanka energetske povezanosti na suptilnim energetskim nivoima vašeg bića, načinu čišćenja vašeg energetskog polja, održavanja mentalne higijene Aure i uklanjanje linkova s vaše Aure. Jedan od načina gubitka vaše vitalne energije može biti vaša povezanost s negativnim događajima, emotivnim situacijama, osobama ili mjestima za koja ste još uvijek vezani.
U interaktivnom dijelu radionice voditelj će s polaznicima na individualnoj razini provesti proces oslobađanja od energetskih linkova nakon pripremne energetske meditacije čišćenja Aure od nepotrebnih energetskih nakupina.

Radionica sadrži tri osnova dijela (faze rada):
1) Općenito o energetskim poveznicama
2) Praktična meditacija čišćenja Aure (mentalna higijena)
3) Interaktivo oslobađanje od linkova (individualno s voditeljem radionice)

Broj sudionika ograničen na 12 osoba

Kotizacija po polazniku: 25 €

Prijave i rezervacije za seminar izravno kod voditeljice Holističkog centar Velji Neven – Podgorica

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.