Radionice u Pančevu: Afirmacije i manifestacije / Energetska i mentalna higijena Aure

Prva radionica:
Energetska komponenta afirmacija i proces manifestacije

Nedjelja 17.03. / 14-16 h

Ova radionica približava odgovore na pitanje zbog čega se neke afirmacije nikako ne mogu manifestirati. Osnovni element uspješne afirmacije je njena energetska komponenta, formiranje energije koju afirmacija treba da bi se uspješno manifestirala.
Ove energetske interakcije koje sudjeluju u stvaranju i realizaciji svake naše afirmacije detaljno će se primjerima predstaviti na radionici.
U praktičnom dijelu radionice voditelj će individualno sugerirati svakom polazniku koju i kakvu energetsku podlogu primjeniti za osobnu afirmaciju s kojom će sudionici raditi na radionici.
———————————————————
Kotizacija za sudjelovanje na radionici: 3.000 din (25€)
Broj polaznika: nije ograničen

 

Druga radionica:
Energetski linkovi i njihovo uklanjanje

Nedjelja 17.03. / 16-19 h

Ova radionica vas uvodi u pojašnjavanja nastanka energetske povezanosti na suptilnim energetskim nivoima vašeg bića, načinu čišćenja vašeg energetskog polja, održavanja mentalne higijene Aure i uklanjanje linkova s vaše Aure. Jedan od načina gubitka vaše vitalne energije može biti vaša povezanost s negativnim događajima, emotivnim situacijama, osobama ili mjestima za koja ste još uvijek vezani.
U interaktivnom dijelu radionice voditelj će s polaznicima na individualnoj razini provesti proces oslobađanja od energetskih linkova nakon pripremne energetske meditacije čišćenja Aure od nepotrebnih energetskih nakupina.

Radionica sadrži tri osnova dijela (faze rada):
1) Općenito o energetskim poveznicama
2) Praktična meditacija čišćenja Aure (mentalna higijena)
3) Interaktivo oslobađanje od linkova (individualno s voditeljem radionice)
———————————————————
Kotizacija za sudjelovanje na radionici: 3.000 din (25€)
Broj polaznika: max 12

 

Treća radionica:
Stvaranje motivacijskih linkova

Nedjelja 17.03. / 19-21 h

Ova tema iznimno je prihvaćena kao tehnika ili proces reaktivacije velikih pozitivnih emotivnih doživljaja koji su ostali neaktivni u vašem životnom energetskom polju, a koji vam iznimno mogu poslužiti da vas ponovno napajaju ushićenjem i motivacijom koju ste nekada u sebi osjećali.
Iako većina ljudi smatra da nemaju velike motivacijske trenutke uočeno je da su ih samo zanemarili ili potisnuli u sebe preplavljeni učestalim emotivnim stresovima koji okupiraju sve energetske potencijale koje ne koristimo na pravi način.
———————————————————
Kotizacija za sudjelovanje na radionici: 3.000 din (25€)
Broj polaznika: nije ograničen

Sve dodatne informacije i predbilježbe (rezervacije mjesta za sudjelovanje) možete izvršiti preko kontakta 063-559-858 ili na mail izgradnja.aure@gmail.com

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.